Temperaturregulert transport, fra nord til sør

Nortemp har drevet innen transport og distribusjon i en årrekke. Vi er en av Norges største transportører av kjøl- og frysevarer. Ut i fra dine logistikkbehov kan vi skreddersy ulike distribusjonsløsninger .

Vår erfaring og fleksibilitet er din sikkerhet for at varene kommer trygt frem til avtalt tid og pris. I tillegg har vi en yrkesstolthet og kundeorientering som skiller oss fra andre aktører.

Vi har ca 100 termobiler som daglig trafikkerer hele landet, og 35 biler/vogntog lokalt i Rogaland. Alle har to temperatursoner, med temperaturovervåkning. Halvparten av termotrallene har bakmontert løftelem og dobbeldekk for sikker og lettvint varehåndtering.

Vi betjener alle typer temperaturregulert transport, fra nord til sør. Vi har effektive distribusjonsløsninger som kommer kundene våre til gode, og sørger for optimale resultater i forhold til økonomi og sikkerhet.

Miljøvennlig med jernbanetransport

Transport og miljø er et tilbakevendende tema. Vi ønsker å gjøre det vi kan for en så miljøvennlig transport som mulig. Derfor er våre  semihengere tilpasset jernbanevogner. Der det er mulig, er vi glade for å kunne tilby kundene våre transport på bane. Slik kan vi skåne miljøet, samtidig som vi driver effektivt og sikkert.

 

Kontakt oss for mer informasjon


2019-09-17_Nortemp_Bryne_6100.jpg
2019-09-17_Nortemp_Bryne_6117.jpg
nortemp_141.jpg
2019-09-17_Nortemp_Bryne_5997.jpg